خرید تریلی تراکتور
خرید تریلی تراکتور
تریلی تراکتور یا تریلی پشت تراکتوری وسیله ای است که به عنوان مخزنی برای حمل و نقل بار از آن استفاده می شود. این وسیله موتور ندارد و عملکرد آن بدین صورت است که به پشت تراکتور متصل می شود و توسط نیروی تراکتور به حرکت در میآید. این نوع تریلی بیشتر در صنعت کشاورزی و ساخت و ساز استفاده می شود.
از تریلی های تراکتور برای حمل بار های معمولی و سنگین استفاده می شود. با استفاده از این وسیله شما هر کالا و وسیله ای که بخواهید را می توانید از مکانی به مکان دیگر انتقال دهید. در مواردی حتی می توان برای جابه جایی پرسنل و کارگران خود نیز از آن استفاده کرد.
تریلی تراکتور می تواند در اندازه و شکل های مختلفی ساخته و تولید شود. در فرایند طراحی این وسیله ها می توان بر اساس نیاز مشتری آن ها را سفارشی هم کرد. این وسیله ها می توانند به تجهیزاتی مانند فضای ذخیره سازی اضافی، یخچال و غیره مجهز شوند.
تریلی تراکتور بخش مهمی از صنعت حمل و نقل به شمار می رود وسیله ای بسیار کاربردی است. از آنجایی که روزانه بارها و بارها نیاز به حمل وسائل و کالاهای خود داریم، تریلی تراکتور وسیله ای اقتصادی به شمار می رود و در صورتی که نباشد، به اقتصاد آسیب وارد می شود.
انواع کاربرد تریلی پشت تراکتوری
تریلی پشت تراکتوری جزو آن دسته از ادوات کشاورزی است که کاربردهای زیادی دارد. به دلیل استفاده آسان و راحت، می توان از تریلی تراکتور در صنایعی معدن، ساختمان و شهرسازی، دامداری و … استفاده کرد. در ادامه به برخی از مزایای قابل توجه تریلی تراکتور اشاره کرده ایم:
- تریلی تراکتور را می توان به انواع مختلف تراکتورهای زراعی و باغی متصل نمود.
- به دلیل لاستیک های تقویت شده ای که در تریلی تراکتور وجود دارد، این وسیله می تواند به راحتی در مسیرهای ناهموار و کوهستانی به راحتی عبور کند
- دیواره های تریلی تراکتور قابلیت باز شدن دارند که همین امر بارگیری را باکفیت و آسان تر می کند
- ترمز های تریلی تراکتور از نوع هیدرولیکی است
- تریلی تراکتور را می توان به انواع مختلف تراکتور متصل نمود
- امکان نصب توری بر روی تریلی تراکتور وجود دارد. قابل ذکر است که وجود توری برای حمل برخی از کالا ها و یا مواقعی که کل ظرفیت تریلی پر از بار شده باشد نیاز و ضروری است
- تریلی تراکتورها از فولاد تقویت شده ساخته می شوند، لذا بدنه و ساختار آن ها استحکام زیادی دارد و از طول عمر بالایی برخوردار هستند
استفاده از تریلی تراکتور چه مزایایی دارد؟
با خرید تریلی تراکتور و استفاده از این دستگاه می توان مقادیر بیشتری از یک محصول را حمل و جا به جا کرد. همچنین با استفاه از این دستگاه می توان انواع مختلف بار از جمله محصولات کشاورزی و زراعی، خاک و کود، تجهیزات مختلف و غیره را حمل نمود. برخی دیگر از مزایای مختلف تریلی تراکتور عبارتند از:
- با خرید تریلی تراکتور نیازهای شما به حمل کالا زودتر و سریع تر فراهم می شود و در نتیجه نیاز به هزینه مکرر برای حمل بار نخواهید بود
- تریلی های تراکتور را می توان برای انواع مختلف ماشین های کشاورزی تنظیم کرد. آن ها به راحتی با دیگر وسایل و تجهیزات سازگار می باشند.
- تریلی تراکتور امکان دسترسی شما به مکان های دورافتاده با فاصله زیاد را فراهم می کند و می توانید به هر کجا که می خواهید بار انتقال دهید
- با حمل بار توسط تریلی تراکتور بجای وسیله نقلیه شخصی و کوچک تر خود ایمنی بیشتری در حین حمل و نقل خواهید داشت. زیرا تریلی تراکتور ها اینگونه طراحی شده اند که در شرایط مختلف امنیت شما را حفظ کنند
- تریلی تراکتورها می توانند به از محصولات شما در برابر شرایط آب و هوایی نامناسب و آسیبهای احتمالی هنگام حمل و نقل محافظت کنند
- با فراهم شدن امکان حمل و نقل، از زحمت فیزیکی زیاد از حد و خطرات آن برای کشاورزان جلوگیری می شود
نحوه نگهداری از تریلی پشت تراکتوری
پس از آنکه توانستید تریلی تراکتور مناسب را پیدا و خریداری کنید، باید به نکات و نحوه نگهداری از این وسیله توجه داشته باشید. با نگهداری مناسب و اصولی از تریلی تراکتور عمر مفید آن افزایش می یابد و هزینه های تعمیر و سرویس آن به حداقل می رسد. در ادامه نکاتی برای نحوه نگهداری تریلی تراکتور گفته شده است:
- بررسی و تعویض لاستیکها: فشار هوای لاستیک ها را بررسی کنید و مطمعن شوید که لاستیک ها دارای فشار هوای مناسبی هستند تا از فرسودگی جلوگیری شود. در ادامه ی بررسی به دنبال هرگونه بریدگی، ترک یا هرگونه آسیب بر روی لاستیک ها باشید و در صورت مشاهده آن ها را برطرف کنید.
- روغن کاری قطعات متحرک: به طور پیوسته و منظم محورها و بلبرینگ ها را روغن کاری کنید؛ با این کار از سایش زود هنگام جلوگیری می کنید. در کنار محور ها و بلبرینگ ها، مطمعن شوید که سیستم تعلیق به درستی کار می کند و هیچ قطعه ای از آن فرسوده و یا شل نشده باشد.
- نگهداری و بازرسی سیستم برقی: چک کنید تا مطمئن شوید تمام چراغ های تریلی به درستی کار می کنند. همچنین باید از صحت اتصالات تریلی مطلع شوید، به دنبال هرگونه خرابی یا آسیب در کابل ها و محل اتصالات باشید و در صورت مشاهده آن ها را تعویض یا تعمیر کنید.
- چک کردن و نگهداری سیستم ترمز: ترمز ها را به طور منظم بررسی کنید تا در صورت سایش یا خرابی شناسایی شوند. همچنین اطمینان پیدا کنید که ترمز ها به درستی و به صورتی صحیح تنظیم شده اند و به خوبی کار می کنند.
- تمیز کردن و جلوگیری از زنگ زدگی: تریلی را به طور منظم تمیز کنید؛ این اقدام از جمع شدن گرد و غبار و کثیفی در طول زمان بر روی تریلی و قسمت های داخلی آن جلوگیری می کند. در صورتی که خط و خش یا ترک هایی مشاهده کردید که می توانند باعث زنگ زدگی شوند، اقدام به رنگ آمیزی یا اعمال پوشش های محافظ برای دستگاه خود کنید.
- بازرسی ساختاری: به بررسی تریلی خود بپردازید. به دنبال هرگونه ترک، خوردگی یا آسیب دیگر در ساختار آن باشید. اطمینان پیدا کنید که تمام قطعات مهم تریلی محکم هستند و در وضعیت خوبی قرار دارند.
قیمت تریلی پشت تراکتوری
قیمت تریلی پشت تراکتوری می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد. می توان گفت مهمترین عامل قیمت نوع تریلی است؛ مشخصا تریلی هایی با ظرفیت و قابلیت بیشتر قیمت بیشتری هم دارند. تریلی ها ممکن است از جنس فلزی و یا فایبرگلاس باشند و بعضی از آن ها دارای سیستم تخلیه هیدرولیکی، ترمزهای هیدرولیکی، جعبه دنده و غیره می باشند که هر یک از این موارد بر قیمت تریلی تراکتوری تاثیر دارد.
مورد دیگر ظرفیت باربری است. ظرفیت باربری یعنی حداکثر وزنی که تریلی قادر است حمل کند. این مورد به عنوان یک عامل مهم در تعیین قیمت تریلی پشت تراکتوری به شمار می رود. تریلی هایی که ظرفیت باربری بیشتری دارند معمولاً قیمتشان بیشتر است.
عامل بعدی کیفیت ساخت و قابلیتهای فنی است. تریلی هایی که از مواد باکیفیت ساخته شده اند و قابلیت های فنی بیشتری دارند، می توانند قیمت بالاتری داشته باشند. این شامل اجزایی مثل سیستم ترمز، سیستم تعلیق، روکش ها، تحمل در برابر ضربه و فشار و سایر عوامل دیگر می شود.
علاوه بر تمام ویژگی های انواع تریلی تراکتور، برند تولیدکننده هم می تواند در قیمت تریلی تراکتور نقش داشته باشد. برندهای معروف و معتبر که شناخته شده تر هستند ممکن است قیمت بالاتری برای محصولات خود مشخص کنند.
جدا از موارد گفته شده که مربوط به ساخت و کیفیت و نوع تریلی تراکتور می شد، شرایط بازار، مقدار عرضه و تقاضا، نرخ ارز و قیمت مواد اولیه تولید نیز در قیمت تریلی پشت تراکتوری تاثیر دارند.
در آخر لازم به ذکر است که قیمت تریلی تراکتور در هر بازار و منطقه می تواند متفاوت باشد و به علت تغییرات در عوامل فوق، پیشنهاد می شود با فروشندگان و تامین کنندگان مختلف ارتباط برقرار کنید تا بتوانید انتخابی مناسب و به صرفه داشته باشید.