خرید بیل تراکتور
خرید بیل جلو تراکتور
در بین ادوات کشاورزی یکی از ماشین آلاتی که می تواند بسیار کاربردی باشد بیل جلو تراکتور است. این مدل از بیل های تراکتوری می توانند در امور مختلفی مثل کشاورزی و صنعت مورد استفاده قرار بگیرند و در مواقع نیاز به شما یاری برسانند. با کمک بیل تراکتور، از جابه جایی کود، خاک و انواع موارد دیگر گرفته، تا صاف کردن و ساخت مسیر و امور تخصصی تر را می توان انجام داد.
با استفاده از بیل جلو تراکتور شما می توانید موانع را به راحتی از مسیر زمین کشاورزی خود بردارید و جابه جا کنید. بیل جلو تراکتوری می تواند وسیله ای کاربردی برای جابه جایی بسیاری از تجهیزات و وسایل و همچنین انواع مواد مصرفی باشد. از بیل جلو تراکتوری می توان برای جابه جایی خاک و پر کردن فرو رفتگی ها استفاده کرد. همچنین این وسیله در بوجود آوردن محیطی مناسب برای کشت محصولات جزو واجبات است. با در اختیار داشتن این دستگاه می توان خاک های اضافی را به محلی مناسب انتقال داد. کود و مواردی از این قبیل نیز با بیل تراکتور به راحتی می توانند در محل مورد نظر شما قرار بگیرند و حمل شوند.
با نگاهی اجمالی می توان نتیجه گرفت که بیل جلو تراکتور می تواند کاربردهای بسیاری داشته باشد و به خوبی از انجام وظایف خود بر آید. اگر قصد خرید بیل جلو تراکتور را دارید، باید به موارد متعددی توجه کنید که در ادامه شرح می دهیم.
انواع بیل جلو تراکتور
بیل های جلو تراکتوری انواع مختلفی دارند که می توانند بر حسب نیاز و شرایط مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. بیل تراکتور ها به صورت بیل تراکتور زراعی و بیل تراکتور باغی به دو صورت بیل جلو تراکتور 4 جک و 3 جک وجود دارند.
بیل جلو تراکتور لودری 4 جک
یکی از انواع بیل های جلو تراکتور لودری بیل جلو تراکتو 4 جک است. این مدل بیل ها کارایی و قدرت بالاتری از خود نشان می دهند. در این مدل از بیل تراکتوری ها چهار جک هیدرولیکی قرار داده شده است که در دو ناحیه قرار گرفته اند. این دو ناحیه قدرت و فشار یکنواختی را اعمال می کنند و زمینه ساز تعادل بیشتری در انتقال نیرو هستند. در زمان جابه جایی بار با بیل جلو تراکتور 4 جک این تعادل و استحکام آن بیشتر به چشم می آید. قدرت بالایی که این نوع از بیل های لودری دارند سبب می شود که انتخاب مناسب و کاربردی برای امور صنعتی و کشاورزی باشند.
بیل جلو تراکتور لودری 3 جک
بیل های تراکتور 3 جک نوع دیگر از انواع بیل جلو تراکتور هستند. این نوع بیل تراکتور ها 3 جک هیدرولیکی دارند. در بالا به انواع مدل 4 جک اشاره شد. 3 جک ها به نسبت انواع 4 جک قدرت و تعادل کمتری دارند اما با این وجود اگر توقع انجام کارهای سخت و سنگین را ندارید می توانید با خیالی آسوده به این نوع بیل های تراکتوری اکتفا کنید. بیل های 3 جک به خوبی از پس کارهای فراوانی در مزارع و مکان های معمولی بر می آیند. آن ها در دامپروری ها و مزارع کوچک مورد استفاده زیادی قرار می گیرند و برای خاک برداری، جابجایی کود، مسطح کردن زمین و … به کار گرفته می شوند.
عوامل موثر بر قیمت بیل تراکتور
عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند بر قیمت بیل تراکتور تاثیر گذار بگذارد. در زمان خرید بیل جلو تراکتور توجه داشته باشید که کیفیت ساخت، جنس آلیاژ، رنگ به کار رفته، تعداد جک ها و غیره عواملی هستند که بر قیمت بیل جلو تراکتور تاثیر دارند. شما با توجه به نیازی که دارید، نوع کار و استفاده تان را مورد توجه قرار دهید تا بتوانید بهترین انتخاب را در خرید بیل جلو تراکتور داشته باشید. بهتر است برای اطمینان بیشتر از انتخاب و خرید، از افراد متخصص در این زمینه مشاوره بگیرید و با هزینه معقول تر آنچه را که به آن نیاز دارید را تهیه کنید.
بیل لودری تراکتور چه اجزایی دارد؟
هر یک از ادوات و ابزار کشاورزی از قطعات و متعلقات زیادی تشکیل شده است که بهتر است آنها را بشناسیم. تراکتور اجزایی اصلی دارد که باید آن ها را شناخت و برای حفظ سلامت آن توجه داشت تا آسیبی نبیند. در ساخت این وسیله اجزایی اصلی دیده می شود که به شرح زیر است:
- جک بیل جلو تراکتور
- شاسی بیل لودری
- لیور بیل
- جک
- باکت
- بازوها
- شلنگ به همراه پیچ و مهره ها
- پمپ هیدرولیک
تراکتورهای مناسب برای نصب بیل جلو تراکتور
انواع مختلفی از تراکتورها هستند که می توانند به این وسیله مجهز شوند؛ اما در ادامه تراکتورهایی را معرفی می کنیم که در بازار ایران مرسوم تر هستند و دسترسی به آن ها راحت تر است.
- تراکتور رومانی utb
- تراکتور فرگوسن 285 (دارای یک دیفرانسیل)
- تراکتور فرگوسن 285 (دارای دو دیفرانسیل)
- تراکتور فرگوسن mf 299
- تراکتور فرگوسن mf 399
- تراکتور فرگوسن 475، 485، 800
بیل کانال کن تراکتور
مدل دیگری از بیل های متصل شونده به تراکتور، بیل کانال کن است. این مدل از بیل کاربردهای زیادی دارد و از آن می توان در امور زراعی و باغی استفاده نمود. بیل کانال کن علاوه بر کشاورزی در صنایع صنعتی نیز کاربردهای فراوانی دارد.
از بیل کانال کن در چه اموری استفاده می شود؟
از بیل کانال کن در اموری مثل حفر گودال، ساخت مسیر برای عبور لوله، فراهم سازی بستر اولیه خاک برای کاشت نهال، کود دادن و … استفاده می شود. البته توجه داشته باشید که بیل کانال کن مانند سایر بیل تراکتور های مکانیکی آنقدر هم قوی نیست، ولی با این وجود می توان از آن در امور سبک و کشاورزی استفاده کرد. سرعت حفر زمین و کندن کانال با بیل کانال کن بسیار بالا است. همچنین با استفاده از این بیل نیروی انسانی کمتری بکار گرفته می شود و در نتیجه در زمان و هزینه شما صرفه جویی می شود.
بیل صاف کن تراکتور
بیل صاف کن تراکتور نوع دیگری از انواع بیل تراکتور است. این مدل بیل همانطور که از اسمش مشخص است زمین را صاف می کند و از آن می توان برای صاف کردن سطوح مختلف استفاده کرد. در کشاورزی ممکن است قسمت های ناهموار و شیب داری در زمین وجود داشته باشد که نیاز است این سطوح صاف شوند تا کشت و به بهترین نحو انجام شود. بیل صاف کن تراکتور با بالاترین کیفیت و کمترین زمان ممکن، سطحی صاف و یکنواخت را ایجاد می کند. بدون داشتن بیل صاف کن، صاف کردن زمین بسیار زمان بر و بدون کیفیت خواهد بود. بنابراین اگر نیاز مداوم به صاف کردن زمین و سطوح مختلف دارید، خرید بیل صاف کن تراکتور می تواند انتخاب مناسب و معقولی باشد.
مزیت استفاده از بیل صاف کن تراکتور
- صاف و یکدست کردن زمین های کشاورزی و زراعی
- با صاف کردن زمین و بوجود آمدن شرایط یکنواخت، محصولات به صورت یکدست رشد می کنند و آب و مواد غذایی به طور یکسان در زمین توزیع می شود.
- زمانی که سطح کشت صاف شود فضای بیشتری برای کاشت مهیا می شود. به طور میانگین 3 تا 5 درصد سطح بیشتری برای کشت فراهم می شود.
- می توان به خوبی مصرف آب را مدیریت کرد و از هدر رفتن آن جلوگیری نمود.
- با استفاده از بیل صاف کن تراکتور، رشد علف های هرز کمتر شده و کنترل می گردد.
- زمانی از بیل صاف کن استفاده می شود، مواد تقویت کننده ای مثل کود، بهتر در زمین نفوذ کرده و اثر می گذارند.
- شاید مسیر های کشاورزی دچار خرابی شوند، در این صورت می توان با این وسیله مسیر را هموار و قابل استفاده کرد.
انواع بیل صاف کن های تراکتور
با توجه به شرایط و نیاز های مختلف بیل صاف کن های تراکتور می توانند در ابعاد و اندازه های مختلف تولید شوند. نمونه هایی از بیل صاف کن های تراکتور عبارتند از:
- بیل صاف کن کشاورزی دنده دار، طول 1.4 متر
- بیل صاف کن کشاورزی دنده دار، ابعاد 1.6 متر
- بیل صاف کن کشاورزی دنده دار، طول 1.7 متر
- بیل صاف کن کشاورزی، 1.5 متری
- بیل صاف کن زراعی، 2.4 متری
- بیل صاف کن زراعی، 2.8 متری
- بیل صاف کن پشت تراکتور زراعی، 1.5 متری
- بیل صاف کن تراکتوری، 1.7 متری